Lajme

Eli Malaj, bomba e LIVE

Lajme

Eli Malaj ka lindur nё qytetin e Shkodrёs mё 1986. Qё nё vogёli kishte njё dashuri tё madhe pёr muzikёn,…

Ervis Behari on Top!

Lajme

Programi “My Melody” mbledh tё gjithё shikuesit cdo tё hёnё , martё dhe tё enjte nё orёn 18:00 pёrpara ekranit…