Besjana Kërtusha

Besjana Kertusha është këngëtare e njohur e muzikës popullore dhe moderne.

Ajo prej shumë vitesh jeton dhe punon në Amerikë, vend në të cilin është shumë e kërkuar dhe e angazhuar me aktivitet muzikore me komunitetin shqiptar atje.

Ajo ka publikuar shumë projekte me videoklipe si edhe ka marrë pjesë në festivale të ndryshme si Kënga Magjike në vitin 2006.

Besjana ka publikuar këngën e saj më të re me titull “Dashni”