Your Space

Paketat e Melody TV, i japin mundësi promovimi për të gjithë artistët duke garantuar suksesin e projekteve të tyre në një audiencë të gjërë brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Melody TV në bashkëpunim me Dart Channel, zbulojnë super ofertën dedikuar të gjithë artistëve këtë verë.

Të dashur artistë, tani nuk keni pse lodheni duke kërkuar ku të realizoni videon tuaj profersionale 4K dhe si do ta promovoni, pasi Melody TV dhe Dart Channel jua ofrojnë të gjitha.

Realizimi i klipit, photoshooting, intervista dhe provomovimi në rrjetet sociale si dhe në melodytv.al të cilat garantojnë suksesin e këngës suaj.

Por nuk mbaron me kaq, Melody TV ka kaluar çdo limit dhe ofron gjithashtu trasmetimin 3 mujor të video në Melody TV, kanalin më të dashur të shqiptarëve.

Për të rezervuar telefononi në numrat e kontaktit +355697066555 /+355697086286 dhe rezervo takimin tënd.

 

 

Kjo paketë ju mundëson trasmetim në Melody Tv me kohëzgjatje 3 muaj, me interval 6 here në ditë në disa fasha orare. Video është pjesë e Jingle – Video e javës dhe gjithashtu pjesë e prezantimeve Video e re në Melody TV.

 

 

 

Kjo paketë ju mundëson trasmetim në Melody Tv me kohëzgjatje 3 muaj, me interval 6 here në ditë në disa fasha orare. Realizimi i një Promo dedikuar artistit e cila do të trasmetohet me intervale të njëjta si videoklipi. Video promo është një promocion për të promovuar karrierën dhe imazhin e artistit.

 

 

 

Për informacione më të detajuara kontaktoni në:

e-mail: [email protected]

Tel: +355 69 708 6286

Social media:

Insta:  https://www.instagram.com/melodytvalbania/

Facebook: https://www.facebook.com/melodytvalbania/