My Melody

 1. Bekim Ibrahimi – Oj legjendë kombëtare Ibrahim Rugova

 2. YLFET TAFAJ – GURBETI

 3. Brajan – Jena Shqiponja

 4. Bekim Ibrahimi – Gjuha shqipe si mjalt n’hoja

 5. Bekim Ibrahimi – Jam sheqer Kosove, ti je mjalt Shqipnije

 6. Zana Mustafa – Kosove-Shqipni

 7. Medi Puca dhe Perlat Sheqeri bashkojnë fuqitë për një super projekt muzikor, "Ne kopshtin tand oj Zanë"

  Medi Puci & Perlat Sheqeri – Ne kopshtin tand oj Zanë

 8. Redina Trieshi – Vetem

 9. Aroilda- E din ai

 10. Romeo - pa dashni

  Romeo – Pa Dashni