Elda Berisha, z137ri i ëmbël i muzikës popullore

Lajme

Kёngёtarja e famshme shqiptare e muzikёs popullore qytetare ELDA BERISHA!
E mirënjohur pёr vokalin e saj tё ёmbёl dhe njё ndёr zёrat mё tё bukur tё muzikёs shqiptare.

Me njё karrierё tё gjatё muzikore, me super performancё nё çdo prezantim, ajo ёshtё ndёr kёngёtaret mё tё preferuara nё Shqipёri e Diasporё.
Njё profesioniste e muzikёs popullore.

Çdo kёngё e saj solo e cdo bashkёpunim ёshtё njё hit…