Halloween me VIP-at…

Lajme

Festa e “Halloween” po shndërrohet në një traditë tashmë në Shqipëri. Më 31 tetor të vegjël e të mëdhenj, organizohen me festime të ndryshme duke i kushtuar një rëndësi të veçantë dekorit të ambienteve, kostumeve e make up, për t’u shndërruar në personazhe të ndryshme të famshme apo të frikshme.

Këtë festë e kanë festuar sipas traditës edhe VIP-at shqiptar të cilët kanë zgjedhur maska të ndryshme për t’ju përshtatur festës. Disa prej tyre po jua tregojmë më poshtë… Bieta Sulo e veshur si Marie Antoinette… drejt gijotinës;

 Arbër Çepani  dhe Sara Gjordeni;

Era Rusi si Maleficient;

Luana Vjollca si “Hirushja”;

 Gerona Hyskaj si Kleopatra;

Albana Leka dhe Ines Memisharaj;

 Amarda Arkaxhiu si një kapitene pirate;

Eneda Tarifa si një infermiere e frikshme;