Lajme

“3 from 1” me hip pop

Lajme

Në rubrikën “3 from 1” sot do të kemi hip pop. Të gjithë adhuruesit e kësaj rryme muzikore patjetër që…

Top 5 me Soni Malaj

Lajme

Në rubrikën “Top 5”, sot kemi në fokus një artiste shumë të njohur dhe me një karrierë të gjatë në…