Parodia vazhdon

Lajme

Këtë javë thashethemet, ironitë, mbështetjet apo edhe fyerjet na vërtetojnë edhe njëherë se si qëndron ndarja e “klaneve”  dhe mbështetjeve…

Lexo më shumë »