My Melody

  1. Flori dhe Argjend Lloga – Lot i verber

  2. Eli Malaj – Nena ime

  3. Min3 – Feliz

  4. Lumnije Menxhiqi – Të dua

  5. Ervis Behari – Dale Dale

  6. Eglantina Toska & Rati – Shqiptaren Se Bo Nona

  7. Elda Berisha – Ah moj nënë

  8. Xhesi – Ti ndale