Ervis Behari on Top!

Lajme

Programi “My Melody” mbledh tё gjithё shikuesit cdo tё hёnё , martё dhe tё enjte nё orёn 18:00 pёrpara ekranit tё Melody TV. Preferencat muzikore kanё njё larmishmёri artistёsh e zhanresh muzikore duke I dhuruar kёtij programi njё mozaik melodish.
Pёrpos kёngёve moderne, muzika popullore ka njё vend tё vecantё. Kёrkesa tё shumta vijnё pёr kёngёtaren nga Elbasani Eglantina Toska. Artsitin nga Tropoja Arif Dushaj, Gjin Donaj nga Mirdita, ,bilbilin e muzikёs popullore tё Shqipёrisё sё Mesme Artjola Toska etj. Pёr tё vёrtetuar kёshtu edhe ndjekёsit nga tё gjithё trevat shqiptare.
Por me hitin e tij mё tё ri, Ervis Behari ka kryesuar gjatё kёsaj jave nё pёrzgjedhjet muzikore. „Dale dale” ёshtё kёnga popullore qё shqiptarёt kёrkojnё mё shumё nё programin “My Melody”.