Big Booty lё pas Taynёn dhe Dafinёn

Lajme

Stresi vjen gjithmonë me hite të cilat pëlqehen shumë nga publiku.

I tillë është edhe bashkëpunimi i tij me Don Phenom, Anxhelo Koçi dhe Flor Bana. Jo vetëm është pëlyer por ia ka kaluar edhe dy këngëtareve super sexy Dafina dhe Tayna duke u renditur mbi to.