S’ka pushim për Bekim Ibrahimi

Lajme

Bekim Ibrahimi mbyll sërish një vit të mbushur me aktivitete, projekte dhe shumë punë.

Përgjatë vitit 2022, ai ka publikuar 7 projekte të reja të rrymave të ndryshme nga popullorja e deri në moderne.

Nëse ende nuk i keni dëgjuar projektet e tij, po jua rikujtojmë ne:

Bekim Ibrahimi – “Jam dardan” – https://www.youtube.com/watch?v=Noe-Q_u5hls

Bekim Ibrahimi – “Mandarinë moj mandarinë” – https://www.youtube.com/watch?v=Ur8U_t8qPqc

Bekim Ibrahimi – “Dashuria e parë” – https://www.youtube.com/watch?v=oTl7dv7O_hA

Bekim Ibrahimi – “Jetë o jetë” – https://www.youtube.com/watch?v=MsCAxROoThQ

Bekim Ibrahimi – “Bukur paske lujt me mu” – https://www.youtube.com/watch?v=Aja7W4eUmog

Bekim Ibrahimi – “Adem Jashari o Adem Jashari” – https://www.youtube.com/watch?v=RuBgyUUxtWg

Bekim Ibrahimi  – “Je melhem, je melhem” – https://www.youtube.com/watch?v=Q1xlIQpP59U

Të gjitha këngët e Bekim Ibrahimi mund ti ndiqni në Melody TV Albania.