Një vit plot dashuri për Fatmira Breçani

Lajme

Sot është një ditë shumë e veçantë për Fatmira Breçanin. Nipi i saj mbush 1 vjeç dhe ajo ka zgjedhur fjalët më të ëmbla për ta uruar.

Permes disa fotove me nipin ajo ka shkruar:

“Sot 1 vit zemra plot me dashuri pa kushte, me zemrën time, Triumfin. Të uron Nana edhe 120 vite të lumtura.  Zoti të dhashtë çka i kërkoj unë për ty çdo ditë e çdo natë. ”