Një verë e ëmbël si karamele! 

Lajme

Klodiana Vata sapo ka publikuar projektin e saj më të ri me titull “Karamele”  e shoqëruar me një klip të ëmbël sa vet titulli e këngëtarja.

Në fakt ky titull na ka ngacmuar vërtet shumë dhe duke kërkuar kemi parë se është ndër titujt më të preferuar të artistëve. Kemi gjetur plot 10 këngë me këtë titull:

  1. Babeta Shahini & Rati – “Si karamele” https://www.youtube.com/watch?v=GpPZN1CMa8E
  2. Dafina Dauti ft Jetoni i vogël – “Karamele” https://www.youtube.com/watch?v=2ji6jV9qnoI
  3. Free Mc’s – “Karamele”: https://www.youtube.com/watch?v=4_Qg1q63QnI
  4. Ervin Bushati – “Mele Karamele” https://www.youtube.com/watch?v=7Eif0tKO82w
  5. Ronela Hajati – “Caramel” https://www.youtube.com/watch?v=IZWKQtFM9jU
  6. Sinan Hoxha – “Karamel” https://www.youtube.com/watch?v=M1dIFd0T8Mc
  7. Enrik Reka – “Karamele” https://www.youtube.com/watch?v=jId06fzYwwE
  8. Arber Gjota – “Karamele” https://www.youtube.com/watch?v=NhhxhQZAnTk
  9. Vasil Alushi – “Bela Karamela” https://www.youtube.com/watch?v=c8pmA7jWRjE
  10. Naim Gavrani – “Karamele” https://www.youtube.com/watch?v=olNUvoLELMk

Duket se ky është një ndër titujt e suksesshëm për projektet e reja.