Në përvjetorin e fejesës, Andrra Destani një dedikim të ëmbël Sinan Hoxhës.

Në përvjetorin e fejesës, Andrra Destani një dedikim të ëmbël Sinan Hoxhës

Lajme

Ata janë një ndër ciftet më të dashur të publikut shqiptar dhe bëhet fjalë për Andrra Destanin dhe Sinan Hoxhën.

Një dyshe tepër e dashuruar, familja e të cilëve së shpejti do të shtohet me një tjetër pjesëtar, vazhdojnë ta kënaqin syrin me pozitivitetin që dhurojnë përmes rrjeteve sociale.

Së fundmi ka qënë Andrra, e cila ka bërë një dedikim të ëmbël për bashkëshortin e saj, në përvjetorin e fejesës së tyre.

Uroj që gjithmonë të gjejmë dashurinë dhe mbështetjen tek njëri-tjetri. Shpresoj që të kemi shumë vite pranë njëri-tjetrit. Gëzuar përvjetorin e fejesës dashuria ime“, shkruan Andrra në postimin e saj në rrjetet sociale.