Ky ka qënë viti i Bardhe Gega dhe projekteve të mëdha

Lajme

Bardhe Gega është një ndër zërat më të dashur të muzikës. Edhe pse prej vitesh ajo jeton larg Shqipërisë, këtë vit e kemi patur më afër se asnjeherë.

Ajo ka qënë shumë aktive përgjatë gjithë vitit duke sjellë projekte të reja muzikore, midis tyre edhe një bashkëpunim me Argjend Lloga.

Projektet e publikuara nga Bardhe Gega përgjatë këtij viti:

Bardhe Gega – “Hajde Lule” – https://www.youtube.com/watch?v=iO0exsUxzHs
Bardhe Gega – “N’dyshekllek rat jam kan ” – https://www.youtube.com/watch?v=P7L7iLucZ2U
Bardhe Gega ft. Kola Gee – “Çika e diasporës ” – https://www.youtube.com/watch?v=v0pdH0FSR_Q
Bardhe Gega – “Mori çik në divahane” – https://www.youtube.com/watch?v=gaxigNAY_vA
Bardhe Gega & Argjend Lloga – “Ushtari i lirisë” – https://www.youtube.com/watch?v=wXXAJFxkczA
Bardhe Gega – “Zemra e nanës” – https://www.youtube.com/watch?v=JbQ93rtTVUc
Bardhe Gega – “Potpuri me këngë malli” – https://www.youtube.com/watch?v=v1rnBM1vhk