Kujtimet e bukura të fëmijërisë së Fatmira Breçani!

Kujtimet e bukura të fëmijërisë së Fatmira Breçani!

Lajme

Ajo është një artiste mjaft e pëlqyer nga publiku shqiptar dhe një këngëtare mjaft e suksesshme por në një intervistë të dhënë për ” E diell” në Top Channel, Fatmira Breçani është kthyer pas në kohë, duke u bërë nostalgjike për kohët e fëmijërisë së saj.

Këngëtarja ka treguar se janë 12 fëmijë në familje dhe kujtimet e bukura e kanë shoqëruar gjatë gjithë fëmijërisë pavarësisht se kanë patur probleme ekonomike në të atë kohë.

Në intervistën e saj, Fatmira ka treguar gjithashtu se është një vjehrrë moderne që shkon në palestër dhe jo një vjehrrë tradicionale.