Kёnga mё e kёrkuar e javёs / TOP REQUESTED SONG

Lajme

Tё hёnёn ka startuar programi i shumёkёrkuar nga publiku “My Melody” , njё program nё dispozicion tё mesazhdёrguesve pёr kёrkesat e tyre muzikore. Me njё pjesёmarrje tё gjerё nga tё gjithё trevat shqiptare, nga diaspora e kryesisht Italia e Gjermania, kjo javё ka qenё njё boom mesazhesh duke regjistruar audiencё maksimale, me pjesёmarrje si kurrё mё parё.
Pёrzgjedhjet muzikore janё nga mё tё larmishmet duke pёrfshirё ritme e zhanre tё ndryshme muzikore, popullore, pop-folk, rnb, hip-hop, balada etj. Artistёt e Top List mbeten tё preferuar tё publikut, por pa lёnё mёnjanё edhe artistё qё Melody TV Promovon.
“Pse je me to” klasikohet si kёnga mё e kёrkuar e javёs nё programin “My Melody” . Yll Limani ka lёnё pas artsitё si Capital T, 2 Ton etj.

Programin “My Melody” mud ta ndiqni cdo tё hёnё, tё martё dhe tё enjte nё orёn 18:00 nё “Melody TV”, kanali 112 nё DigitAlb.