Java mё me pak ndryshime e “My Melody”

Lajme

Pёrfundoi java e pestё e programit “MY Melody” njё program i cili fton audiencёn pёr tё pёrgzgjedhur kёngёn e tyre tё preferuar nё Melody TV . Kjo ka qenё java mё me pak ndryshime ndёr kёngёtarёt mё shumё tё kёrkuar, edhe pse nё Melody TV janё prezantuar edhe kёngё tё reja.

Tayna kryeson cdoherё me kёngёn “Sicko” e  mё pas Yll Limani me “Pse je me to” . Ata mbeten tё preferuar nga shqiptarёt pёr momentin, madje Tayna ёshtё nё listё edhe me kёngё tё tjera si “Pasite” nё bashkёpunim me MC Kresha dhe Lyrical Son apo “Bye Bye” bashkёpunim me Dafinёn.

“Jetёn tёnde” nga Bruno dhe Shkurte Gashi ёshtё ndёr kёngёt e reja e cila duket se ёshtё pёlqyer shumё.

Ndёrsa vallja e katjushkёs dhe vallja e Gajdes mbeten gjithashtu tё preferuara, duke e renditur Eglantina Toska si kёngёtaren mё tё pёlqyer tё zhanerit popullor.