Ja çfarë ka bërë Capital T në nder të heroit tonë kombëtar

Lajme

Më 17 janar të vitit 1468 vdiq Gjergj Kastrioti – Skënderbeu (63 vjeç), luftëtar, diplomat, burrë shteti, Heroi Kombëtar i shqiptarëve.

Kështu që sot është 555 vjetori i vdekjes së tij, dhe në këtë ditë reaguan personazhet e njohura duke e kujtuar luftëtarin.

Por, një gjë të veçantë ka realizuar rep- artisti, Capital T, shkruan ”Kosovarja”.

Ai tani do e mbartë me vete gjatë gjithë kohës portretin e Gjergjit.

Kjo pasi ai ka personalizuar portretin e heroit në orën e tij dhe këtë e zbuloj përmes një videoje mjaftë artistike.