GJithçka qё duhet tё dini pёr Melody TV AWards 2019!

Lajme

Emocionet kanё filluar se cilat do tё jenё nominimet e kёtij viti nё Melody TV AWards. Cilёt do tё jenё tё klasifikuar nё kategoritё e Melody TV AWards?
E keni nё dorё ju vetё! Ju mund ti propozoni artistёt tuaj tё preferuar e mund tё nominoni kёngёt tuaja tё preferuara. Mjaft tё komentoni nё rrjetet tona sociale, facebook e instagram dhe mjafton qё artisti tё futet nё klasifikim.
Rreth 40 kёngё do tё jenё pjesё e Melody Awards, dyzet kёngёt mё tё pёlqyera gjatё vitit tё cilat janё transmetuar edhe mё shpesh nё Melody TV.
Kёngёt tё cilat bёhen pjesё e Melody Awards 2019 janё ato kёngё tё cilat nё thelb janё pop jo vetёm nga stili por edhe nga fama qё ato kanё.
Janё 8 kategori tё Melody Awards qё sё shpejti do tё shpallen kandidaturat, e tё cilat do tё kenё hapёsirёn e tyre tё transmetimit nё Melody TV deri nё shpalljen e fituesve mbrёmjen e 31 dhjetorit nё kanalin 112 nё DigitAlb.
Kategoritё e Melody Awards 2019 janё shfaqur nё rrjetet tona sociale, ndaj nxitoni tё propozoni tё preferuarin tuaj.

KЁNGЁTARJA E VITIT
MELODIA E MAKINAVE 2019
DUETI I VITIT
BALADA E VITIT
MELODIA E DASMAVE 2019
KЁNGЁTARI I VITIT
KЁNGA MЁ E KЁRCYESHME 2019
HITI I VITIT