Gjatë xhirimeve të spotit të Melody TV…

Lajme

Gjatë xhirimeve të spotit të Melody TV…

Sic ai nuk duket!

 

Gjatë kësaj jave është prezantuar promo e Melody TV për sezonin e ri televiziv 2019-2020, nën sloganin

“Melody TV nuk është ashtu siç duket”, sepse Melody TV nuk është një kanal muzikor si gjithë të tjerët. Ai është i veçantë në stil e programacion duke përqafuar audiencë të grupmoshave të ndryshme e sigurisht maksimale.   Melody TV nuk ёshtё thjesht njё kanal muzikor, ai ёshtё mё I miri.

Promo e sezonit tё ri u prezantua pёrmes fabulёs interesante e gazmore.  Njё grua   nё moshё e ngarkuar me cantat e pazarit, I ofrohen ta ndihmojnё disa tё rinj pёr tё shkuar deri nё shtёpi. Ndihma e tyre ishte maksimale kur edhe pse kishte harruar celёsat e shtёpisё, njёri prej tyre hipi nga dritarja duke rrezikuar edhe jetёn e tij. Ishte njё plan perfekt dhe  i mirёmenduar nga „gjyshja-hajdute‘ pёr tё kryer njё vjedhje spektakolare, nё njё ndёr shtёpitё mё tё pasura nё vend. Tjetёr dukej e tjetёr ishte.

Ky spot ka si autor  dhe producent  ekzekutiv Ledion Lico, nё bashkёpunim me drejtorёt e fotografisё Rez Gurashi e Elis Kruja.

Promo e Melody TV u xhirua nё ambientet e „Iliria Palace“ , e cila me arkitekturёn fantastike tё saj dha njё ndihmё tё madhe pёr tё ilustruar edhe mё mirё idenё e njё ambienti tё luksit.

Nё rolet kryesore ishte Lika Bixha dhe Ibrahim Selishta.

 

Credits:

Njё prodhim i Melody TV  2019

Producent Ekzekutiv : Ledion Lico

Drejtor Fotografie: Rezart Gurashi , Elis Kruja

Koncept & Skenar: Ledion Lico

Menaxhere Produksioni: Eurilda Dhame

Asistente Produksioni: Erinda Lico

Audio & boom: Elton Lame

Ndricim: Ergys Penxha

Kuratore Imazhi: Elva Bella

Casting:

Gjyshja: LIka Bixha

Djali kryesor: Ibrahim Selishta

Shoqet: XHoi Sulaj, Pamela Mulleti

Shoku: Ani Tanuzi

Location: Ilira Palace