Eli Malaj nuk ndalet…

Lajme

Kjo verë ka qënë ndoshta një nga më të suksesshmet për bukuroshen Eli Malaj.

Artistja sapo ka publikuar 2 projektet e saj më të fundit e po bëhet gati për të tretin. Eli është prezantuar ndryshe në klipet e fundit, me një look fantastik, të freskët, veror dhe sigurisht me ëmbëlsinë që e karakterizon gjithmonë.

“Hey syni syni” ka postuar ajo në Instagram në një video, me të cilë njofton se projekti i ri është shumë afër. Na ka bërë shumë kuriozë fragmenti nga klipi, e nuk na mbetet tjetër veç të presim…