Eli Malaj mbyll një vit plot suksese të mëdha

Lajme

2022 ka qënë një vit i mbushur plot me projekte dhe aktivitete për artisten Eli Malaj. 

Ajo ka publikuar plot 5 projekte përgjatë këtij viti ku nuk kanë munguar edhe bashkëpunimet me artistë të njohur të skenës.

Më poshtë po ju rikujtojmë edhe njëherë këngët e publikuara nga Eli përgjatë vitit:

  1. Eli Malaj – “Syni” – https://www.youtube.com/watch?v=TsBTcbADINc
  2. Eli Malaj – “Kena Lind per qef” – https://www.youtube.com/watch?v=PbqFDmIT-BI
  3. Eli Malaj & Fatmir Daja – “Çfaj kam unë” – https://www.youtube.com/watch?v=TtJ0JV89ikA
  4. Xheza & Eli Malaj – “Potpuri” – https://www.youtube.com/watch?v=qrYrUymoE7c
  5. Senad Sabliqi & Eli Malaj – “Sa dashuri” – https://www.youtube.com/watch?v=NseHibl92a0

Këngët e Eli Malaj i ndiqni çdo ditë në Melody TV Albania.