Top 5

“Top 5” në Melody TV!

5 këngë, 5 hite nga artistë të muzikës shqip.

Një përmbledhje e këngëve më të pëlqyera dhe të klikuara nga publiku.

Hite të vjetra dhe të reja, të cilat pëlqehen, këndohen dhe i rezistojnë kohës për shumë gjatë.

Çdo të hënë, të martë dhe të enjte në orën 20:00.