Rethink Folk Music

Dedikuar nostalgjikëve të muzikës shqip!

Risjellim muzikën më të ndjekur, artistët më të dashur të publikut në një program me këngët e vjetra shqip.

Do të mund të ndiqni performanca live, video dhe inserte nga koncertet e ndryshme të realizuara.

Mos e humbisni çdo ditë në orë 13:00 – 16:00 në Melody TV, kanali 112 DigitAlb