ODA

ODA është shtëpia e yjeve më të njohur shqiptar dhe më me ndikim në vitet ’90, ’00 e deri më tani. Muzika më e njohur shqiptare popullore dhe moderne, prezantohen LIVE me orkestrën eTop Channel, performanca fantastike të shkëputura nga programet më të ndjekura të Top Chanel.

Ndiqni ODA çdo ditë 12:00-13:00 në Melody TV.