Now and Then

Now and Then” është formati më i ri që i shtohet programacionit të Melody TV.
Now and Then” sjell artistët e ndryshëm shqiptarë me këngën e tyre të parë dhe këngën e fundit.

Cdo të Mërkurë në orën 20:00 në Melody TV