My Melody

My Melody, programi që ju ka munguar!

Një ftesë për të gjithë shikuesit, djem e vajza, për të përzgjedhur këngët më të famshme ndër vite të zhanreve të ndryshme muzikore. Mesazhe interaktive, charts të këngëve, inserte me paradën e këngëve më të kërkuara, insert me hitet më mira, artist në vite etj. Nëse ke në urim, përshëndetje ose propozim… (edhe për martesë), mjafton ta dërgosh në numrin tonë dhe ai do të shfaqet në ekranet e të gjithëve.

Zgjidhni këngën tuaj të preferuar dhe ndiqeni atë live në My Melody.

Çdo të hënë, të martë dhe të enjte, ora 18:00-20:00 në Melody TV.