Melody Film

Melody Film është një program dedikuar muzikës së filmave shqiptarë dhe kinematografisë shqiptare. Programi merr një qasje unike ndaj këtij zhanri muzikor duke përdorur formatin video, duke i bërë ato të arritshme për audiencat e reja.

Misioni ynë është shumë i thjeshtë: t’ju prezantojmë videot e muzikës shkëputur nga fonoteka e artë e kinematografisë shqiptare.

Programi shoqërohet me pop-up me sinopse të shkrurtra rreth filmit, intervista me kompozitorët, këngëtarët dhe aktorët në film.