3 from 1

Rubrika më e re në Melody TV, 3 from 1.

Një përmbledhëse e 3 këngëve më të bukura të cilat kanë një të përbashkët, temën.

Këngë dedikur nënës, balada, moderne apo të tjera do të vijnë në kolazhe të përjavëshme çdo të mërkurë dhe të shtunë, ora 20:00.