Aurel Thëllimi shkruan fjalët më të ndjera për humbjen e nënës së tij!

Lajme

Një këngëtar shumë i dashur për publikun është Aurel Thëllimi, i cili përpos talentit të tij njihet dhe për energjinë pozitive dhe humorin që e karakterizon.

Por fatkeqsisht jeta të sjell shumë sfida dhe momente të hidhur, pasi disa orë më parë ai ka publikuar një foto të nënës së tij e cila ka ndërruar jetë. Këtë foto të sajën ai e ka shoqëruar me disa vargje që janë shumë të ndjera dhe në të cilat ndihet dhimbja.

Nënë, vetë jeta mban emrin tënd

Tani pranë Zotin, në paqe tani ti,

Nënë

Dashuria që në shpirt zë vend,

Nënë

Buzët thahen kur ty s’të përmend

E gjithë bota s’vlen sa sytë e tua

Mungesa jote errësirë për mua

O kuptimi jetës ti

Të dua

Të gjithë mbetëm të prekur nga këto fjalë të artistit e kuptojmë se nëna është një ndër gjërat më të shtrenjta që një person ka.

 

Tags: , , , , , , , ,