Yllka Koci

Yllka Koci është një artiste shumë simpatike me një potencial të madh në muzikë

Biografia

Ajo e ka nisur karrierën e saj si një hobi dhe pasion për të kënduar. Më pas ky pasion dhe dëshirë është bërë shumë i rëndësishëm dhe ajo aktualisht e ka prioritet muzikën. E ka nisur para 6 vitesh muzikën dhe aktualisht është e aktivizuar me aktivitete muzikore të cilat janë pritur shumë mirë nga publiku.

Diskografia

Yllka Koci ka publikuar këngën e saj të parë videoklip të titulluar “Ring Ring” të cilën mund ta ndiqni në Melody TV.