XHESI

Listёve tё artistёve shqiptarё I ёshtё shtuar edhe njё emёr I ri, Xhesika Shkёmbi prezantuar me emrin Xhesi. Bukuroshja elbasanase ka sjelle pёr publikun kёngёn pop/rnb me titull “Ti Ndale”, kёngё tё cilёn mund ta ndiqni nё Melody TV.

Biografia

Kёngёtarja mё e re nё tregun muzikor Xhesi ka lindur mё 22 maj 2004, nё qytetin e Elbasanit. Fёmijёrinё e saj deri nё moshёn 7-vjecare e ka kaluar nё Selanik tё Greqisё. Gjatё jetesёs nё shtetin helen, Xhesi ёshtё angazhuar nё kurse tё ndryshme kushtuar muzikёs e vecanёrisht kurseve tё pianos.

Prej 9 viteve studion nё shkollёn 9 vjecare  italiane “Imelda Lambertini”. Xhesi ёshtё angazhuar nё Qendrёn Kulturore tё Fёmijёve tё qytetit tё Elbasanit ku ka marrё nё festivale tё ndryshme si kёngёtare, por pa lёnё mёnjanё edhe pasionin e saj tё madh aktrimin. Ajo imiton shkёlqyer personazhe tё spektaklit mё tё madh tё humorit “Portokalli”, si “Luzja”, “Bukra” etj.

Diskografia

“Ti ndale“ ёshtё kёnga e parё e prezantuar nё tregun muzikor nga Xhesi (Xhesika Shkёmbi).

Kushtuar dashurisё, “Ti ndale“ ёshtё njё krijim dhe realizim i artistit tё mirёnjohur Stine, i cili ёshtё kujdesur jo vetёm pёr prodhimin e audios por nё cdo detaj edhe nё imazh.