THREEX

 

Ato janë Erta Maria, Laura dhe Dea.

Më datë 11 Gusht 2021, THREEX publikon videoklipin “Dua”. Muzika e këngës u punua nga Eneda Tarifa, ndërsa teksti u shkrua nga Rozana Radi & THREEX. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Shpëtim Saraçi.

Më datë 31 Mars 2022, Threex publikojnë videoklipin “Love Me Hate Me”. Teksti i këngës u shkrua nga Alandy, Enxhi Nasufi & Jon Tarifa. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Alandy.