Shkurte Gashi

Emri i saj është një ndër më të njohurit në muzikën shqip ashtu sikurse edhe zëri i saj.

Biografia

Shkurte Gashi është artiste e cila angazhohet dhe kërkohet shumë në evete të muzikës live. Ajo është shumë e rezervuar përsa i përket jetës së saj private. E ka nisur karrierën e saj muzikore në vitin 2004 ku ka publikuar edhe ka mrr pjesë në PoliFest 2004 me këngën “Larg nga Sytë”.

Gjithnjë e kuruar dhe me look modern ajo ka ditur tu përshtatet prefeencave të publikur duke qëlluar në shenjë me projektet e saj, të cilat janë mirëpritur gjithmon nga publiku.

Diskografia

“Larg nga sytë”/”Mua m’ke shkel me këmbë”/”Vetëm unë jam Dukat”/”Hajde”/”Live”/”Godet Shpirtin”/”5″/”Nuk të fal”/”Zemra Falet”/”Tu Luta”/”Do Mbijetoj”/”Si Dikur”/”Vitet”/”Jetën Tënde”