Redon Berani

Biografia

Redon Berani është emri më i ri i muzikës hip pop.

Ai është rritur me muzikën, biri i Gilit dhe kompozitorit të njohur Ilir Berani, pasioni për muzikën nuk është i pajnohur në familjen e tyre.

Ai ka zgjedhur muzikën hip pop për të kënduar dhe ka nisur rrugëtimin e tij duke publikuar projektin e parë.

Diskografia

“Class”

“Aktore” publikuar 24 Shtator 2020