Olsi Bylyku

Biografia

Olsi Bylyku është një emër i njohur i artit jo vetëm në muzikë por edhe në aktrim duke qënë pjesë e kastit të aktorëve të programit “Portokalli” në Top Channel.

Në vitin 2017 ajo u prezantua si këngëtar i muzikës rep ku me tekstet e tij ka trajtuar tematika delikate dhe aktuale të realitetit tonë. Ai është shëndrruar në sumë pak kohë në të preferuarin e publikut.

Diskografia

Kisha Menu”/”Kush Jam”/”1 Gote Dashni”/”Si Te Flas”/”Opium”/”Afer Teje”/”Ku Ishe Ti?”/”AMA”/”Ma Kthe”/”Lulet Jon Per Ty”/”Lulet Jon Per Ty”/”Bella Senorita”