Natasha Qemalja

Natasha Qemalja është një këngëtare e njohur me një karrierë të gjatë në muzikë.

Ajo ka publikuar albumin e saj të parë me titull “Do të vij tek ti” në vitin 2002 dhe nuk është ndalur së publikuari projekte të suksesshme muzikore. Natasha është një ndër këngëtaret më të preferuara në diasporë.

Projekti i saj më i fundit “O sheqer i motrës” do të jetë me siguri një sukses.