Min 3

Min3 është një artist i ri i cili ka nisur karrierën e tij muzikore duke sjellë disa projekte të cilat janë pritur shumë mirë nga publiku.

Biografia

Emri i tij i vërtet është Hamit Biba me origjinë nga Kavaja, por i vendosur në Itali prej shumë kohësh. Edhe pse jeton jashtë, dëshira e tij është të këndojë shqip dhe të kontribuojë në muzikë në vendin e tij. Rryma që ai këndon është kryesisht Pop / Hip pop dhe është i vendosur për të vazhduar në këtë rrymë në të cilën e identifikon vehten.

Diskografia

Këtë vit ai ka sjellë disa projekte ndër të cilat këngën “Part 1” dhe “Part 2” të cilat i ka trajtuar si vazhdim i njëra tjetrës. Në korrik sjellë këngën e re “Feliz” një bashkëpunim me Don Aldo nën titullin “Kënga jote”.

Së fundmi ai ka publikuar këngën “New Sneakers”