Medi Puci

Medi Puci është një artist që këndon kryesisht muzikë popullore por edhe moderne shqiptare.

Këngëtari ka disa vite që vepron në tregun muzikor shqiptar dhe është mjaft i preferuar dhe i kërkuar nëpër dasma apo evente familjare.

Medi Puci numëron gjithashtu shumë bashkëpunime muzikore dhe njërin prej të cilëve sapo e ka publikuar.

Ne kopshtin tand oj Zanë” është një ndër bashkëpunimet më të reja të artistit, i cili ka zgjedhur të punojë së bashku me Perlat Sheqerin, një tjetër emër i njohur në muzikë.

Këngën e plotë mund ta shijoni në programacionin e Melody TV.