Landi Brahushi

Biografia

Landi Brahushi ëstë këngëtar i muzikës popullore të Jugut. Ai është nga Korça dhe ushtron aktivitetin e tij muzikor në Shqipëri dhe jashtë, kryesisht në Greqi.

Diskografia

Ai ka disa projete të publikuara në Youtube me videoklipe apo edhe me video me foto:

“Kolazh jugu” / “Zoga na kërkon fustan” / “Çna mbiu një karajfile” / “Doli dielli rrema rrema” / “Sy zeza” / “Vera e bekuar” / “Vajza korçare” etj.

Së fundmi ai ka publikuar këgën “Çupa e babait” me videoklip, të cilën e ndiqni në Melody TV.

https://www.youtube.com/watch?v=UpaTJDsPPNY