Koli Picaku

Koli Picaku është një ndër artistët e rinj të skenës, i cili premon shumë suksese.

Biografia

Muzika është pasioni i tij më i madh dhe prej kohësh ka dashur që të nisë rrugëtimin e tij si këngëtar. Ai jeton në Gjermani, por muzika shqip është ajo që ai dëshiron që të këndojë.

Diskografia

Ai ka sjellë dy video deri më tani të publikuara me videoklipe, të cilat do të pasohen edhe nga të tjera.

“Dashnin Ma Jep” dhe “Të Desha, Të Dua”