Gjin Dona

Biografia

Gjin Dona është një këngëtar i njohur dhe muzika ku identifikohet më shumë është ajo popullore e Shqiperisë së veriut. Përgjatë karrierës së tij ai ka publikuar shumë projekte tëreja dhe bashkëpunime me zërat më të njohur të muzikës popullore.

Diskografia

“Behu Trandafil”/”Zef Ndoc Ndreca”/”Kush Thote Nane Ka Thirre Mirdite”/”Kendoj Per Festat Tona”/”Lulja E Mergimit”/”Këngë Për Simon Gjetën”/”Vallja E Mirdites”/”Mark Llesh Doda I Lajthizes”/”Prenga I Klubit Kure S’harrohet”/”Kol Toma I Veles”/”Krenari Dom Zef Oroshi”/”Bukurit E Mirdites”/”Zef Gjok Brunga I Fanit”/”Vizionar Si Gjok Margjini”/”Vajza E Tiranes E Djali I Mirdites”