Gerona

Gerona Hyska, e cilësuar si një nga zërat më të mirë të muzikës shqiptare, Gerona ka arritur të rrëmbejë vëmendjen e publikut me projektet e saj muzikore.

Biografia

Ajo nisi hapat në botën e muzikës që në moshë të vogël por pasi u rrit profesionalisht, ajo vendosi të vinte pranë publikut shqiptar me projekte të punuara mjaft mirë artistikisht.

Debutimi i saj muzikor me këngën “Te ndjej” në “Top Fest 12”, rezultoi tepër e pëlqyer. Gerona ka vijuar me karrierën e saj muzikore, duke publikuar këngë njëra pas tjetrës, të cilat janë shoqëruar me komente mjaft pozitive nga ana e publikut.

Diskografia

Materialet e saj muzikore janë dhurata më e bukur që mund t’u bëj ndjekësve të muzikës së saj pasi ajo di ta elektrizoje skenën më së miri me performancat e saj “live”, të cilat ndërthuren aq bukur me këtë zë që të emocionon.

Së fundmi ajo ka sjellë dy projekte të reja me titujt “Falma” dhe “Je aime” e cila është pjesë e 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare.