Gentjana Gjergji biografi

Gentjana Gjergji

Gentjana Gjergji është një emër mjaft i njohur në muzikën shqiptare. E lindur në Shkodër, Gentjana ka nisur të merret me muzikë prej shumë vitesh por debutimi i saj i parë është në vitin 2005.

Gentjana numëron disa këngë dhe bashkëpunime në karrierën e saj muzikore, një pjesë e madhe e të cilave janë të shoqëruara edhe me videoklipe.

Kohët e fundit, artistja ka qënë mjaft e anazhuar në publikimin e muzikës së re. Brenda një periudhe të shkurtër kohore, ajo ka publikuar 4 projekte muzikore, të cilat kanë rezultuar mjaft të pëlqyera nga publiku shqiptar.

Më datë 25 Nëntor 2012, Gentjana Gjergji & Rrok Gjergji publikojnë videoklipin “Kenge Kurbeti”.

Më datë 4 Shkurt 2013, Gentjana Gjergji publikon videoklipin “Po Kendoj”.

Më datë 5 Shkurt 2013, Gentjana Gjergji & Rrok Gjergji publikojnë videoklipin “Sy Zezo”.

Më datë 29 Tetor 2016, Gentjana Gjergji & Rrok Gjergji publikojnë videoklipin “Martesa E Djalit”.

Më datë 6 Korrik 2017, Gentjana Gjergji publikon videoklipin “M’thuaj”.

Më datë 12 Janar 2018, Gentjana Gjergji publikon videoklipin “Zemër Shqiptare”.

Më datë 25 Janar 2020, Gentjana Gjergji publikon videoklipin “Pse”.

Me date 27 Shkurt 2021, Gentjana Gjergji publikon videoklipin ” Urime martesen Vella”