Gena

Biografia

Gena është knjë ndër artistët më të njohur shqiptar, sidomos të muzikës live. Ai që në fillimet e karrierës është angazhuar me muzikë live në culb-et më të njohura të muzikës live kudo në Shqipëri. Gjithashtu ka ngjitur skenat më të të rendësishme të muzikës sonë si Festavali i RTSH, Top Fest, Netët e Klipit Shqiptar, Zhurma Show, SVFM  etj.

Diskografia

“Ç’do njeri ka një mister”/”O Bo Bo”/”Gena ’06″/”Mekatare”./”Aman/”Të Dashuroj si i çmendur”/”Ajo”/”Me Ke Vrare”/”Cdo Njeri Ka Nje Te Fshehte”/”Sa Vuaj Për Ty”/”I Kerkova Syte E Tu”/”Le Mama”/”Po Fantazoj”/”Duhet”/”Nuk Kam Faj”/”Ti Je ëndrra Ime”/”Me Foli”/”Jo Vetem Fjale”/”Te Kam Dashuri”/ “Ndal”/”Jo Pa Ty”/”Pike Ne Oqean”/”Pa Adresë”/”Ti, Jeta”/”Jeto Jeten”/”Ma Dhe Dashnin”/”Gajle”/”Si Me Parë”/”Kijamet”/Lot I Embel”/”Puthem”/”Dimër”/ “Me Fal”/”Thuam’ Po”/”Shqiponja E Lire/”Bella Senorita”