Flori Lloga

Biografia

Flori Lloga është këngëtar i njohur brenda dhe jashtë vendit kryesisht në SHBA ku edhe jeton.

Shfaqja e tij e parë në skenë është në vitn 2005 ku ka marrë pjesë me Argjend Lloga në “Mikrofoni i Artë” me këngën “Njëri qesh e tjetri qan”. Më pas ai ka vijuar me publikimin e materialeve të reja muzikore.

Diskografia

“Vendi Ku u rrita”/ “Prisni 1 Minut”/ “Gurmbeti”/”Nga Ajo Ditë”/”Sa Her”/”Lot i verbër”/”Ku Gabum”/”Diosa”