Ergi Agolli

Ergi Agolli është një ndër zërat e rinj më të bukur të muzikës popullore të Shqipësë së Jugut.

Biografia

Ai është kthyer në një ndër artistët më të preferuar të jugut, i cili ka nisur aktivitetet e tij muzikore jo vetë në Shqipëri por edhe jashtë. Nëpërmjet postimeve të tij në rrjete sociale e shohim të angazhuar me aktivitet në muzikën live jo vetëm në evente familjare por edhe koncerte jashtë.

Diskografia

Projektet e tij të publikara me videoklip janë:

“Sytë e zemrës” /  “Kolazh Popullor Jugu 2018” dhe bashkëpunimi me Eriola Gusho “Dalim” të cilën e ndiqni në Melody TV.