Elton Qeraj

Biografia

Elton Qeraj është këngëtar i njohur i muzikës popullore të jugut. Ai e ka nisur karrierën e tij në vitin 2013 dhe që nga ai moment ka vijuar me publikimin e materialeve të reja muzikore.

Diskografia

“Djepi Juaj Shqiperia”/”Dale O Moj Xhane”/”Moj E Embla Nazeqare”/”Do Mbetem Shqipetare” / “Ditelindja”/ “Ngjeqari Im/”Kurbetli/”Berat-Permet-Skrapar”/”Djem Fjerak”/”Zili Ju Kam Mor Beqar”/”Librazhdi Im”/”Motra Ime”/ “Nënë Më Fal”/